недеља, 4. новембар 2018.

Uspeh-moda koja ne prolazi

  Nedavno sam negde procitala jednu recenicu: "Covek ostari tek onda kada nema vise sta nauciti,bilo to u osamdesetoj ili dvadesetoj godini.".Koliko samo tacnosti u toj jednoj recenici,samo ako bi smo se malo potrudili da je razumemo.(Odnosi se na gubitak volje,gubitak zelje za znanjem i necim novim).
  Verujem da ste culi, bar nekada negde, sta je Koko Sanel (jedna od zena kojima se ja licno divim) izjavila o modi i stilu:
           "MODA SE MANJA,ALI STIL TRAJE"
A zapravo, stil je ono sto smo mi zaista,ono sto zelimo biti i ka cemu tezimo.I bas iz tog razloga, nas licni uspeh, ne odnosi se samo na posao,vec na bilo koju sferu u nasem zivotu,jeste nas stil,ili kako sam u naslovu naglasila,nasa moda koja ne prolazi.
  Da bi smo zaista bili uspesni moramo da se trudimo,da koracamo stepenicama na vise,da ne posustajemo i stalno da pomeramo svoje granice.Za nas ne sme da postoji rec "nemoguce".Prepreke postoje samo da bi smo se jace potrudili i apsolutno nista nije nesavladivo.

2 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...