петак, 21. септембар 2018.

Kada snovi postanu stvarnost

Volim da planiram, da organizujem svaku sekundu svog života.Znam da zvuči čudno i previše, ali nekako ne mogu da funkcionišem ako ne isplaniram svaku sitnicu.
Kod mene se tačno zna kada i koliko nešto radim, pa čak iako su to najobičnije stvari kao, recimo, usisavanje. I retko šta me može poremetiti u tim svojim planovima.
Pre nekih, desetak godina radila sam veoma zanimljiv posao, organizacija i dekoracija proslava. Za mene, koja sam inače kreativne prirode to je bilo nešto zaista fenomenalno. Volela sam taj posao, ali moja ambicioznost mi nije dozvoljavala da radim za nekog drugog.Iako je zena koja je inače vlasnik agencije bila opuštena ja sam sanjala da jednog dana vodim sopstvenu agenciju.
Vreme je prolazilo,ali moji planovi se nisu menjali, a nešto što traje ne može biti pogrešno.Trebalo je samo malo više hrabrosti i mozda jos po neka ideja pa da se sve kockice sloze i snovi da postanu stvarnost.
Naravno podrska drugih ljudi mnogo mi je pomogla,ako nista drugo,bar su mi ulili jos malo samopouzdanja.
I konacno dolazi, polako,ali sigurno i taj trenutak kada sa ponosom mogu da kazem da sam vlasnik agencije za organizaciju proslava.Nekome cu ostvariti snove,ucinicu vazan dan neke osobe nezaboravnim.

2 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...