петак, 19. август 2016.

Moderna tradicija

Rodjeni ste u tradicijalnoj i pre svega patrijarhalnoj porodici,te se od vas ocekuje da pored svega toga se ponasate u skladu sa svim tim.Naravno samo ponasanje ne bi trebalo da vam predstavlja problem ako ste iole normalna i pametna osoba,te ja necu govoriti o tome.Ali zato biti moderan,popularan,savremen,imati interesantan stil,svakako da za vas mogu predstavljati veliki problem.
Ipak,morate razumeti da je za vas,kao osobu koja mora doprineti ovom drustvu veoma vazno da ima svoj licni pecat.I naravno u svetu u kome zivimo,gde se sve manje cene prave vrednosti kao sto su porodica,licno vaspitanje, i skromnost vi jeste jedinstveni.,samo treba tu svoju jedinstvenost da zapakujete.
Mozda vama licno to zvuci povrsno,ali setite se samo kada ste prvi put kupili neki proizvod.Niko vam nije pricao o njemu,videli ste ga u radnji i resili da kupite.Zasto?Zasto bas taj proizvod kada niste znali kakav je zaista?Sta vas je privuklo njemu?Odgovor je:AMBALAZ!Da upravo tako,privukao vas je sam izgled.
Upravo tako je i sa ljudima,odnosno sa vama.Niko ne moze da zna kakvi ste kao osoba dok vas ne upozna,a da bi vas neko upoznao mora da mu se svidite fizicki.Ne,ne mislim da morate da izgledate kao Holivudske zvezde ili manekenke.Ja vam govorim o tome da morate biti prijatni,voditi racuna o sebi i pokazati svojom odecom kakav je zaista vas karakter.
Jednostavno nadjite kompromis izmedju vaseg odevnog stila i vaseg vaspitanja kojeg nosite iz svoje kuce.

Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...