недеља, 28. август 2016.

Lepota:spolja i unutra

Licno mislim da je unutrasnja lepota neprevazidjena.Nikada ne izlazi iz mode i jednostavno rodjeni ste sa njom.Unutrasnja lepota je ono sto ste vi sami,vase vaspitanje,dobrocinstvo,sve vase vrline i mane.
Medjutim isto tako smatram i da je ona spoljasna lepota veoma bitna za nas svakodnevni razvoj.Sto se mene tice ne postoji ruzna osoba.Postoje samo one osobe kojima treba mala pomoc kako bi izgledali lepse nego sto se zapravo prikazuju.
Gledajte to ovako:
Posmatrate kucu koja je u fazi gradnje,goli zidovi,prazni otvori tamo gde bi trebalo da stoje vrata i prozori.Ne razumete se u sam kvalitet materijala,te vam ta kuca u tom trenutku ne izgleda nista posebno.A onda dolazi farba,osvetljenja,prozori,vrata i ta ista kuca poprima finalni izgled i odjednom vi ste odusevljeni i cak sta voleli bi ste da imate istu takvu kucu.Isto tako je i sto se tice vaseg unutrasnjeg i spoljasnog izgleda.Niko ne moze videti na prvi pogled vasu unutrasnju lepotu,kvalitet vase duse,ali zato svako prvo primeti vase oblacenje,drzanje,vase lice i telo-odnosno vasu spoljasnu lepotu.


Verujem da je vecina vas gledala emisije o transformaciji,ja licno volim te iste emisije veoma cesto da gledam,jer smatram da dosta toga mogu nauciti.
Gledajuci te iste emisije i poznavajuci osobe koje su zaista sjajne unutra,ali nesigurne u sebe,te ne umeju da prikazu svoju lepotu resila sam da napravim nesto slicno.Svoj licni web show o transfornaciji lepote i psihe.
Ideja nije originalna,ali sam koncept ce biti.Osobe kojima treba transformacija pre svega ce uciti kako sami da neguju sebe.
Transformacija po osobi trajace mesec dana.
Prvo prikazivanje pocinje 6.9.2016.godine.
Nadam se da cete uzivati i sami nauciti nesto


Neke emisije koje bi valjalo pogledati:
https://youtu.be/fkEWiAbNDio?list=PLQ9S

Нема коментара:

Постави коментар

Kako da organizujete proslavu za 8 mart, dan žena

Bilo da ste vlasnik ili direktor neke firme, ili samo otac, sin, brat ili prijatelj, ili ste možda upravo vi žena veoma je značajno i lepo ...