уторак, 21. август 2018.

Tetovaže DA ili NE

Lično volim lepe i sa ukusom tetovaže.Volim da ih vidim na ljudima ako im priliče i lepo stoje.Čak šta i sama s vremena na vreme razmišljam o jednoj maloj tetovaži.Ali isto tako i razmišljam kako bi ta tetovaža izgledala kada budem bila baka.Zamislite samo vašu baku sa tetovažom i čik recite da vam nije bilo smešno,možda čak i odvratno.
Ali, zaboravimo za trenutak bake i razmišljajmo samo o tetovažama.
Tetovaže su zapravo jedna vrsta umetničkog stvaranja tattoo majstora.Iscrtavanje raznih simbola na ljudskom telu za njih je isto što i slikaru platno. I samim tim raditi tetovažu samo zato što je i drugi rade,za njih može biti uvredljivo.
Tetovaže ne stoje svakome,isto kao što ni ista šminka,ili suknja,nakit ne stoje svima.Za nju pre svega treba imati držanje,zatim stil jer u suprotnom izgleda smešno.Na primer tetovaža na mlitavim rukama neće delovati izazovno već sasvim suprotno i umesto UAU efekta kod ljudi će izazvati samo podsmeh.

Svako je vlasnik svog tela,i svako ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće.Ako neko bila to muška ili ženska osoba želi celo svoje telo istetovirati,to je njena lična stvar.I nikako to ne može značiti da je ta osoba loše naravi,neškolovana ili tamo neki kriminalac.Naprotiv takva osoba može biti veoma inteligentna,mirna i pouzdana.Ali ja lično mislim da ne treba preterivati.Za žensku osobu najbolja mesta za tetovaže su vrat ,zglob šake ili stopala i lopatice.Ali opet to je samo moje mišljenje.






Tetovaže takođe moraju imati neku poruku i treba je uraditi samo ako vam to baš puno znači i ako ste sigurni da ćete je nositi bez trunke žaljenja do kraja života.Tetovaže koštaju i to ne baš jeftino,a skidanje iste te tetovaže je još skuplje i komplikovanije.

3 коментара:

  1. Jako volim tetovaze,ali ne neke napadne,vec umjerene i sa nekom pricom. Super post!

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala,drago mi je da ti se dopada.Slazem se sa tobom,tetovaze zaista mogu delovati lepo,ali ako su napadne imaju sasvim suprotan efekat.:-)

      Избриши
  2. Slažem se sa svime što si napisala.Iskreno nisam za to da se tetovaže rade zbog trenda i ako budem ikad radila tetovažu,biće mala i jednostavna i najvažnije,imaće neko određeno značenje za mene.Isto tako,kao što si napisala,ne treba suditi o osobi na osnovu broja tetovaža na svom tijelu.Odličan post.:)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ОдговориИзбриши

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...