субота, 28. јул 2018.

Dermacol puderi

  Sigurna sam da su svi culi, ili bar videli reklamu za dermacol pudere.Ako niste sigurni o kojim puderima tacno govorim, malo cu vas podsetiti.To su oni puderi koji pokrivaju bas sve, pa cak i tetovaze.Znate,za ono,devojka se sprema za svadbu,ili porodicni skup,istetovirana je,a ne bi bas volela da neko vidi te njene tetovaze,valjda nisu primerene za tu priliku i ona ih jednostavno jednim pokretom pokriva.
  Naravno,vi spadate ili u onu kategoriju ljudi koja uzdise od odusevljenja i odvaja novac ne bi li kupila to novo otkrice, ili u onu grupu, u kojoj ja pripadam i koja gleda iz svakog ugla i koja je pomalo sumnjicava.

 Da se razumemo,licno verovatno nikada ne bih kupila ove pudere, ne jer mislim da su promasaj, vec sto smatram da za te pare mogu kupiti nesto korisnije,a jeftinije kupiti neki drugi kvalitetni puder.Naravno, moja olaksavajuca okolnost je ta sto zaista imam kozu bez akni,mitisera,crvenila,ili bilo cega drugog da bih morala traziti nesto sto dobro pokriva.A i hvala bogu,pa mogu bilo sta staviti na lice, a da pri tom nemam nikakvih losih reakcija.
   Dakle,licno ne bih kupila dermacol puder, ali opet to ne znaci da ih nisam sa odusevljenjem prihvatila kao poklon od majke iz Slovacke.Govorim sve vreme u mnozini, jer sam zapravo dobila dva pudera ove marke,prvi,nama poznatiji u tubici i drugi u flasici,zajedno sa korektorom.
 Prvi,onaj u tubi ima jacu teksturu,gusci je i lakse se razmazuje.Sestra je veoma malo stavila na saku,da bi veoma brzo razmazala po celoj ruci.Ako, kao i ja ne volite puno pudera na vasem licu,morate paziti koliko ga stavljate,i ne bi ga trebalo razmazati prstima.Sto se tice pokrivenosti nemam tetovaze,pa nisam bas mogla proveriti tacnost reklama.
 Drugi puder,onaj u flasici,je blazi,meni licno vise odgovara,jer mu je tekstura laganija.U pitanju je Dermacol,CAVIAR LONG STAY. U pitanju je 2u1 puder i korektor, navodno,sa ekstratom kavijara.U svakom slucaju,meni je drazi jer ne stvara osecaj maske na licu.
Da li ste vi isprobali neki od ovih pudera? Kakvi su vam utisci?Ili mozda imate neki drugi vama omiljeni puder? 

3 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična recenzija. Nisam probala ovaj puder, preko dana koristim Deborah BB kremu, a za noć Maybelline affinitone mineral puder. :)
    Zapratila sam te ako možeš da uzvratiš.
    Pozdrav!
    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Mina,pre svega zapratila sam te i veoma mi se dopada tvoj blog.:-).Deborah i Maybelline marke su sjajne,ali nisam imala prilike koristiti njihove pudere.

    ОдговориИзбриши

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...