среда, 23. мај 2018.

Prolecno sredjivanje dvorista i terasa

Prolece je idealno vreme za sredjivanje i obnavljanje vrtova i terasa. Cveca ima puno i moze se apsolutno svuda naci po veoma povoljnim cenama, kao i raznog drugog zelenila koje ne samo da deluje lepo vec i ima smirujuce dejstvo, pa cak i u svima nama budi osecaj srece.

Pre nego sto pocnete sa uredjenjem pobacajte sve sto vam ne treba i dobro ocistite i operite svoje dvoriste ili terasu. Pokosite travu, a zatim polijte kako bi se oporavila od zimskih dana i kako bi dobila lepu zelenu boju.Zatim operite svoj bastenski namestaj i postavite ga na najlepse mesto za sedenje.

Napravite plan vase baste: kako bi ste zeleli da izgleda,nacrtajte skicu (ne morate biti vesti u crtanju, vazno je da vi razumete sta ste nacrtali), a zatim pocnite sa uredjenjem.Pre svega pripremite zemlju, alat i mesta gde cete saditi biljke.Saksije mozete kupiti u prodavnicama, a mozete pustiti masti na volju i napravite sami saksije od stabla, guma, buradi i drigih raznih stvari. Na kraju posadite svoje omiljeno cvece i mozete uzivati u svojoj oazi.

Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...