петак, 16. јун 2017.

Kako da uštedite na vremenu

Za mene je vreme jako dragoceno, čini mi se nekako da i previše brzo prolazi i 24 h nikako nisu dovoljna.A kako čujem, to je slučaj i sa drugima.Međutim, postoje neke male i malo veće cake koje ja primenjujem svakodnevno, ili kada je prilika za to, pa samim tim stedim svoje vreme i činim život mnogo laksim.

Da li bi ste mi verovali kada bih vam rekla da se spremim za najviše 20 minuta? I to ne mislim na unapred organizovano spremanje, već na sasvim iznenadni izlazak.Isto tako, veoma brzo završavam i bilo koje druge obaveze.

Ključna reč za to bi svakako bila dobra organizacija, jer kada ste organizovani mozete postići apsolutno sve.S tim što, naravno, uvek se može desiti da neko od koga takođe zavisi vaše vreme nije dobro organizovan, pa i vama sve pokvari.Međutim kroz par saveta o kojima ću vam pisati u narednim postovima čak i to možete pobediti.

Za sada vas pozdravljam,a u narednim postovima pričaćemo malo više o svemu ovome.
Uživajte :-)

Нема коментара:

Постави коментар

Od maste do realizacije

Masta mi nikada nije falila,kao ni sposobnost da tu svoju mastu nacinim stvarnom.Oduvek sam imala dara da od neceg nekorisnog napravim nesto...