понедељак, 30. јануар 2017.

Te sasave Sovice

Sove su poznate kao divne,pametne nocne ptice i zaista izgledaju veoma mocno i njihovo perje je mekano poput neke plisane igracke (znam to jer je jedna povredjena sova upala u moje dvoriste,pa sam imala priliku da je negujem dok se nije oporavila).
I valjda je to sve inspirisalo razne dizajnere da naprave neke stvarcice bas sa likom ove ptice,te mozete naci razan nakit u obliku sove,majce sa njenim likom,ukrasne kutije i mnogo toga.
 Gledajuci na internetu sta bih mogla uzeti sestri za rodjendan i prelistavajuci stranice Kliker Gift Shop naisla sam na neke sasave sovice koje vam moram pokazati.Mene je toliko odusevio njihov izgled,da ih moram naruciti prvom priliko,a vi ako zelite da narucite mozete to uraditi klikom na naziv ispod slike.



              Ovaj sladak balzam za usne spakovan u malu metalnu kutijicu u obliku sove, namamiće Vam osmeh svaki put!Dostupan u više boja i ukusa, a ova sovica donosi ukus jagode,mozete izabrati razlicite boje ovih sovica


 Jabuka i cimet
Cokolada.:)


Ove male bucmaste sovice, pomoći će vam da Vaša usta sijaju punim sjajem. Male i neizmerno simpatične, postaće neodvojivi deo Vašeg asesoara.
Možete da birate između više ukusa:  jagoda, med, menta i borovnica.


Slatka sovica čuva tajnu, a to je da kad namažete ruke ovom kremom, ne samo da ćete divno mirisati, nego će i koža biti tako mekana i sveža.
Pakovanje: 18ml

Pa,moracete priznati da ove sovice zaista izgledaju neodoljivo i preslatko.:)





10 коментара:

  1. Ko bi rekao da se u tim slatkim sovicama nalazi balzam za usne? Lep post! :)

    Milicalt.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. preslatko :D

    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Aiii, aii. Tako preslatko ! Iskreno, nisam ljubitelj sova i imam jedva dve stvarčice koje sadrže njihov lik, ali me je ovo ostavilo bez teksta. Divno :)

    Alia's little world

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi,ja nemam ni jednu stvarcicu sa sovinim likom,nekako me tera od sebe ono sto vecina hoce,ali ove sovice su mi potpuno neodoljive.:)

      Избриши
  4. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Kill Li,smatram da moj blog nije mesto gde bi mogla reklamirati ovako nesto te ce tvoj komentar biti obrisan,ukoliko zelis da reklamiras nesto sto je povezano sa samim blogom ili ti pak treba neki savet slobodno mi se obrati.Pozdrav:-)

      Избриши

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...