петак, 4. август 2017.

Kako da ustedite na vremenu 3

Iako, moram priznati, malo sa zakasnjenjem i treci nastavak vam sledi.
Kako sam se u predhodnom postu malo vise pricala o tome kako da negde stignete na vreme, (nesto vise mozete procitati na kako-da-ustedite-na-vremenu), u danasnjem postu cu govoriti o brzom ucenju.Odnosno kako da se pripremite za ispit na vreme i bez zurbe.

Prva i najvaznija stvar je da slusate pazljivo,upijajte svaku rec koju vas profesor govori,zapisujte u neku svescicu i pitajte sve sto vam nije jasno.

Druga stvar je da cim stignete kuci sve to lepo i ponovo po nekoliko puta procitate,zatim iskoristite internet i biblioteku i na sve moguce nacine istrazujte.

I na kraju zapisite sve ono sto vam je vazno i podvucite bitne i teske za pamcenje stvari nekim markerom.Ne cekajte zadnji trenutak da se pripremite.Ako svaki dan odvojite po pola sata bicete spremni u bilo kom trenutku.

5 коментара:

  1. Vrlo poucan post, takodje sam razmisljala da pisem o tome, odlicno si napisala! :)

    Zapratila sam te, nadam se da uzvracas :)

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :-),izvini sto si cekala toliko dugo na odgovor,ali u zadnje vreme sam u strasnoj guzvi.I da,naravno da uvek uzvracam.:-).

      Избриши
  2. Dear Raffaela,I follow your blog and I like it very much :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Great post dear ! I love your blog ♥
    If you want check out my blog . I write about fashion,beauty and lifestyle .Maybe we can follow each other and be great blogger friends.

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se dopada.Pogledala sam tvoj blog,veoma je interesantan, kao i slicice i naravno zapratila sam te. :-)

      Избриши

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...