субота, 18. март 2017.

Kako da osvezite stari namestaj

Bas kao i sve ostalo,i namestaj vremenom pocinje da stari,bledi i propada.A nekada nam jednostavno dosadi,ili prestane da bude u trendu.Tada najvise od svega zelimo da ga zamenimo,da kupimo,neki novi namestaj.Ali,s obzirom na cenu,u vecini slucajeva to je veoma skupo i uglavnom tesko.
Medjutim,postoje neki trikovi koji na jednostavan i jeftiniji nacin vam mogu pomoci da osvezite i promenite vas stari namestaj.


DRVENI NAMESTAJ:
Drveni namestaj poput regala,stolova,natkazna...je najlakse osveziti.Za ovakvu vrstu namestaja postoji mnogo mogucnosti.Ali pre nego sto pocnete,dobro ocistite namestaj i osmirglajte.
E sad,mozete ga jednostavno samo premazati u neku boju,prelakirati.Mozete crtati nesto po njemu,recimo neke cvetne motive.Ili jednostavno mozete zalepiti zanimljive tapete za namestaj.

NAMESTAJ SA PLATNOM:
Sada mislim na krevete,stolice,fotelje...i razne druge slicne namestaje.Ukoliko su vam samo dosadili i zelite promenu,najbolje cete ih osveziti dodavanjem jastucica,ili prekrivaca.Medjutim,ako je platno staro i pohabano,najbolje je da ga jednostavno zamenite.

KUPATILO:
Renoviranje kupatila je zaista veoma skupo,medjutim cak i njega mozete osveziti i promeniti na jednostavan i mnogo jeftiniji nacin.
Ubacite malo tkanine u vase kupatilo u obliku prostirki na podu.Izaberite zavese za kupatilo u veselim bojama,ali i druge sitnice kao sto su korpa za ves,peskiri za ruke,stalak za sapun...Postoji mnogo nacina,samo treba da pustite da masta radi svoje.


Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...