петак, 10. фебруар 2017.

Stil za mame

Gledajuci epizodu jedne meni veoma drage emisije na TLC "Zamena modnih stilova" sa voditeljkom i stilskim strucnjakom Taj Busamp dosla sam na ideju da napisem ovaj post.
Naime,za sve one koji nisu gledali emisiju,Taj Busamp bira dve osobe potpuno razlicitih stilova koje inace zele da se promene i pre nego sto im pomogne da pronadju odgovarajucu odecu za njih one moraju da se zamene na 24 casa.
Naravno,ja ne zelim da govorim o samoj emisiji,vec sam htela samo da vas uvedem u sustinu.U epizodi koju sam gledala (inace je repriza),zamenjuju se dve zene.Jedna koja nosi drecavu,preusku odecu i plavu periku i druga,majka i supruga kojoj je odeca presiroka,nosi muzevljeve japanke i jos uvek trudnicke pantalone iako se odavno porodila.U jednoj prilici izjavljuje da je ona mama i da mame ne mogu biti sexy i upravo sa ovom recenicom ona mi je dala inspiraciju da napisem ovaj post.
   Pre svega,njeno razmisljanje je u potpunosti pogresno,a tako razmislja i mnogo drugih zena.Seksipil se ne ogleda samo u odeci,vec i u ponasanju,hodanju,u samoj toj osobi.Biti sexy ne znaci nositi odecu koja previse otkriva,vec zraciti samopouzdanjem i imati sve sto jedna prava zena mora imati.
Dakle,vi kao majke duzne ste da budete primer svojoj deci.Devojcicama da pokazete kroz svoj licni primer kako da brinu o svom izgledu i o sebi,a decake da naucite da postuju zene.I kao sto morate da pazite na svoje ponasanje isto tako morate da pazite na to sta oblacite,kako se cesljate ili sminkate,jer sigurno ne zelite da vasa deca postanu nemarna prema sebi.

Naravno da ne treba da se oblacite na takav nacin da se sve na vama vidi,ali isto tako i ne smete potpuno prekrivati svoje telo.Vasa deca moraju da nauce da vole i postuju sebe,a vi ste jedini nacin da to nauce.I presirokom odecom,a posebno ako je ta ista odeca isflekana ili pocepana vi nista od toga ne postizete.Na taj nacin necete postati majka godine iako ste veoma dobra majka.I svoju decu,iako ih veova volite,necete izvesti na pravi put.

Ukoliko su vasa deca jos uvek mala i aktivna i potrebno je stalno trckarati sa vama,oblacite udobnu,ali lepu odecu,Na roditeljske sastanke ili po decu u skolu takodje se oblacite lepo i profesionalno.A da bih vam lakse pokazala kako to mozete izvesti napravila sam par kombinacija za vas i podelila ih u nekoliko kategorija.Nadam se da cete uzivati u narednim slikama.

Za prodavnicu:
Za igraonicu ili igraliste sa decom


Za roditeljske sastanke 



4 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...