понедељак, 13. фебруар 2017.

Savrsen izgled uz pomoc trikova

Maske su veoma korisne kada je nas izgled u pitanju.Pomazu nam da skinemo prljavstinu,da se otarasimo negativnosti,ali i da nam koza i kosa izgledaju jos lepse.Ako maske pravite sami od namirnica koje imate u kuci,to moze biti samo jedan veliki plus,jer sa sigurnoscu znate sta ste sve stavili na sebe.
Pomocu par maskica,na veoma jednostavan nacin mozete pomoci sebi da izgledate savrseno.

Tamne fleke:
      Saku persunovog lisca sitno iseckajte i uvece potopite u 1 l hladne vode.Ujutru procedite i umivajte se 2x dnevno.
      Pomesajte sitno iseckan persun sa 2 kasike meda i dodajte 2 kapi limunovog soka.Namazite lice.Posle 20 minuta umijte se sa cajem od lipe i namazite kremu.


Ojacajte nokte:
      Utrljajte u nokte maslinovo ili avokadovo ulje.
       Umutite jedno jaje i u njega stavite svoje prste,tako da nokti budu potopljeni,drzite tako 5 minuta,a posle isperite mlako vodom i namazite kremu.
        Isecite cen belog luka na pola i njime trljajte dobro svoje nokte.Sacekajte 5 minuta,a zatim dobro operite sa sapunom.Ne brinite se,miris ce izvetriti.




Prirodna sminka:
     Uvek cistite svoje lice,stavljajte losion i hidratnu kremu.Umesto pudera,stavljajte obojenu hidratnu kremu.Na taj nacin vase lice ce izgledati lepo,pokrice manje nedostatke,a koza ce disati i izgledati prirodnije.



Omeksajte ruke i stopala:
      Pomesajte 2 kasicice maslinovog ulja sa dve kasicice secera.Utrljajte u ruke i stopala,a intezivnije protrljajte delove koji su grublji.Isperite toplom vodom.


8 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...