петак, 27. јануар 2017.

Uredjenje prema Feng Suiu:DA ili NE!?

 U poslednje vreme sve cesce nailazimo na savete o uredjenju zivotnog i radnog prostora prema Feng Suiu.Cak i poznate licnosti rado primenjuju ove savete.
Sta je zapravo feng sui?
Drevna kineska vestina koja prepisuje nacin zivljenja u stalnoj harmoniji i ravnotezi sa licnim okruzenjem kako bi osigurali srecu.To je tehnika uredjenja zivotnog prostora,pravilno rasporedjivanje prostora i namestaja.
Verovatno ste vec negde procitali kako mozete pomocu tehnike feng suia osigurati srecu,novac,pa cak i ljubav.A sve sto treba da radite je da vas namestaj i polozaj prostorija opremite bas prema ovim savetima.
A da li je to tako?Da li stvarno namestaj moze pomoci u svemu tome?Kakve veze ima oblik mog stola ili mesto gde mi se nalazi krevet sa mojom,recimo platom?
Apsolutne nikakve veze,svoje uspehe resavam iskljucivo ja,svojim radom i svojom upornoscu.A to isto vazi bas za sve ljude.I jedino ako bih nekada i uredila svoj stan na taj nacin bilo bi zato sto mi se to dopada,iskljucivo zbog toga.
Jer mesto gde zivite ili radite treba da bude vasa predivna oaza ispunjena zanimljivim sitnicama koje vama znace.

Drveni civiluk Pinokio,narucivanje Ovde.



I na kraju,moje omiljeno,nesto sto me je naprosto odusevilo :)


Predivna magicna lampa koju mozete bolje pogledati i naruciti ovde.


2 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...