среда, 25. јануар 2017.

Nega usana

Licno smatram da je veoma vazno negovati svoje usne.Meni su one jedna od slabijih karika,cesto su suve i lako pucaju,posebno u ovako hladnim periodima,te im posvecujem malo vise paznje.
Sama nega nije drugacija od nege koze,osim sto koristite drugu vrstu maskica i pilinga koji su namenjeni iskljucivo za usne,ali ne zelim mnogo da govorim o tome.Danas cu biti slobodna i govoricu vam o proizvodu koji sam nedavno otkrila.

Radi se o balzamu za usne.MayaM Lip Balm.
Balzam predivno mirise na kokos i cokoladu,te neodoljivo podseca na Bounti cokoladice,a ostali njegovi sastojci (si buter,maslinovo ulje,aroma vanile i medni poklopci),cine usne meksim i stite ih tokom celog dana.
Ja ne volim kada nanesem balzam i kada se on lepi i ostavlja tragove te ne mogu lepo ni jesti ni piti,ali ovaj balzam se upste ne lepi i veoma je lagan i prijatan za nosenje.
U kutijici se nalazi 15 ml ovog balzama,a s obzirom da se radi o usnama i da ne treba preterivati sa kolicinom nanosenja moze dugo potrajati.

Cena nije,uporedjujuci sa drugim balzamima visoka,sto je idealno za nase ekonomske uslove,a samo narucivanje je veoma jednostavno na teritoriji Srbije,kao i nacin placanja,sve cene su uracunate u dinarima.

*Ako se vama dopao ovaj proizvod i zelite da ga narucite,to mozete uraditi OVDE 

2 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...