уторак, 24. јануар 2017.

Nega ruku

Kao i ostatak tela i ruke su veoma bitne za negu,cak sta mnogo bitne,jer ipak rukama sve radimo i one su najcesce prenosioci opasnih bakterija koje nam narusavaju zdravlje.


Nega ruku u koracima

1.Operite ruke antibakterijskim sapunom.Nikada nemojte koristiti vrucu ili hladnu vodu,vec uvek i iskljucivo mlaku.

2.Kao sto to radite sa vasim licem isto tako koristite i piling za ruke,mozete ga sami napraviti ili kupiti u nekoj prodavnici,na taj nacin uklonicete sve mrtve celije i vasa koza ce zablistati.
  
3,Stavite masku za ruke koja omeksava kozu ,posebno oko vasih noktiju.Drzite masku koliko je potrebno ako ste je kupili.Uvek pise na pakovanju,a ukoliko ste je sami napravili oko 15 ak minuta,a zatim isperite mlakom vodom.

4,Potopite ruke u mlak caj od zalfije na 5 minuta,a zatim predjite na sredjivanje svojih noktiju.

5.Kada sve zavrsite namazite kremu za ruke.

Dodatni saveti:Uz vas gde god da ste neka uvek budu i vlazne antibakterijske maramice,kako bi ste mogli u svakom trenutku da ocistite vase ruke i krema za ruke da bi vam koza uvek bila mekana i nezna.


Moja preporuka kada su ruke u pitanju je svakako zanimljiva krema za ruke "Slatka sovica".Osim preslatkog pakovanja,koje je idealno i za poklon,ova krema mirise bozanstveno na lavandu.Pa bar ja obozavam miris lavande.
Pored zanimljivog oblika krema je i veoma korisna jer u isto vreme stiti i neguje ruke.Posle nanosenja koza je nezna i svilenkasta,a sama krema brzo upija i ne ostavlja mastan trag na rukama.

P.S.Ako vam se dopao izgled ovog proizvoda,mozete ga naruciti putem sledeceg linka:



3 коментара:

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...