петак, 13. јануар 2017.

7 Cas-MODA I STIL

Zdravo svima,
kao sto sam vec napomenula,za danas sam vam spremila par korisnih saveta za vas licni stil i modu,kao i nekoliko nacina na koje odevnu kombinaciju mozete nositi na nekoliko nacina.
P.S.Oprostite ako neko slovo ne bude tacno,tastatura mi ne radi,pa mi je malo teze pisati.

Da pocnemo:
-Pre svega kakav god da je vas stil,prvo i osnovno pravilo koje morate postovati je UREDNOST.Pazite da vasa odeca uvek bude cista i uredna.
-Slazite boje,odnosno izbegavajte da kombinujete boje koje ne idu jedna uz drugu,kao sto su recimo crvena i roza.
-Ne pokazujte previse sebe,zapamtite razgolicavanje je privlacno samo pogresnim ljudima.Ako obucete za neku priliku mini suknju onda nemojte oblaciti bluzu sa dekolteom ili obrnuto.
-Oblacite se u skladu sa svojim godinama.Ne pokusavajte odecom da izgledate mladje ili starije,na taj nacin posticice te samo kontra efekat.
-Pratite trendove,ali ih uvek prilagodite sebi.
-Povremeno promenite nacin oblacenja.Ako ste od onih osoba koje ne izlaze iz pantalona povremeno iznenadite sebe i obucite haljinu.
-Ostanite dosledne sebi i nikada ne zaboravite na lepo ponasanje.

OBLACENJE PREMA GRADJI TELA:
Kao sto vec svi znamo ne stoji svaka garderoba svima isto,nekome ce neki odevni predmet stajati predivno,a nekome ne.Veoma je vazno da znamo na koji nacin da prekrijemo svoje nedostatke,a na koji na cin da istaknemo ono lepo na nama.

Da bi ste znali kako da se obucete morate najpre poznavari svoju gradju tela:
KRUSKA:

Zene sa ovakvom gradjom imaju uza ramena,a sire bokove.
Za ovakvu gradju najbolje je isticanje gornjeg dela tela svetlom odecom,dok ce donjem delu odgovarati tamnije boje.Izbegavajte pantalone niskog struka koje vizuelno skracuje vase noge,kao i vodoravne pruge.Kada su u pitanj suknje ili haljine duzina bi trebalo biti ispod kolena,a kroj oblika A.Izbegavajte ravne,mini suknje koje naglasavaju vase kukove.
Bluze sa V izezom ucinice da vizuelno izgledate vitko i vislje.

JABUKA:
Zene ovakve graje imaju sirok gornji deo tela i uske bokove i mrsave noge.Svojom odecom treba da prekrijete siroka ramena,te za vas nisu gola ramena i tanke bretele.Gornji deo odece trevalo bi da bude tamnijih boja i sa V izrezom koji ce vas vizuelno produziti,te cete izgledati vitkije.Izbegavajte naglasene detalje na predelu grudi,kao i siroke i duboke okovratnike.Ravnim suknjama i pantalonama naglasite noge i butine.

PESCANI SAT:
Sa ovakvom gradjom vi imate naglasene obline i uzak struk.Najbolje vam stoje leprsave haljine koje prate liniju tela.kao i bluze na preklop.Najbitnije je da naglasite tanak struk.

ATLETSKA GRADJA:
Naglasite dekolte i noge.Za vas su odlicne suknje iznada kolena,kao i ravni krojevi.Kako bi ste vizuelno svom telu dali oblik birajte bluze sa detaljima i leprsave materijale.
ZENE PUNIJEG STASA:
Pre svega nikada nemojte nositi odecu veceg broja,jer vas moze jos vise prosiriti.Ovakvim osobama najbolje stoji jednobojna odeca.Birajte odecu koja ce paznu privuci prema dekolteu i nogama,a skinete pogled sa struka.Izbegavajte strukirane haljine.Odabir obuce je veoma vazan.



...IJOS NEKA MODNA PRAVILA
1.Kais preko bluze cini da vas struk deluje uze.Ako zelite da izduzite svoje noge i da vam struk izgleda duze nosite siroki kais.
2.Sve sto vas zulja u struku cini vas punijim.
3.Vertikalne pruge izduzavaju i suzuju,dok vodoravne imaju sasvim suprotan efekat i imaju funkciju da skrenu paznju sa jaceg dela tela.


I za kraj danasnje lekcije spremila sam vam odevnu kombinaciju koju mozete menjati u zavisnosti od prilike:

I dragi moji to bi bilo sve,lekcije su zavrsene,ali zato vas ocekuju drugi,zanimljivi postovi,kao i moji licni planovi kada je blogovanje u pitanju.Nadam se da uzivate citajuci bas kao sto sam ja uzivala pisajuci.
                                                                VELIKI POLJUBAC I ZAGRLJAJ ZA SVE VAS!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...