понедељак, 23. фебруар 2015.

Zakljucak

I kao sto smo mogli videti iz mojih prethodnih postova,moda se svakako menjala i jos uvek se menja,ali njena sustina ostaje ista.A to je zelja da izgledamo lepse i bolje i da uvek budemo u trendu.

Naravno vrlo cesto umemo i da navucemo da nas moda i pojedinci zloupotrebe,ne mora nuzno ono sto je moderno da bude i dobro.(Setite se samo Andjelin de Fontaz,sasvim slucajno nametnula je jedan sasvim novi trend,i sve zene su uskoro pocele da nose fontaz,koji je svakako bio opasan po njihov zivot.Ipak one nisu razmisljale o tome,kao ni sama Andjelin,samo su nosile ono sto je tada bilo moderno,a da ne govorim o tome da ne stoji svakome sve isto.
Na primer uzor lepote mnogim zenama,devojkama pa cak i devojcicama je svakako Merlin Monro,i sve one bi zelele da izgledaju poput nje.Ali plava kosa ne stoji lepo svim osobama,nemaju svi istu gradju,oblik i crte lica.


Zakljucak je sledeci:Moda je divna stvar,ali treba vi nju da koristite,a ne ona vas i uvek ostanite dosledni sebi.

Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...